Foto op aluminium voor aan de wand

Foto op aluminium: wat is dat?

Als je op zoek bent naar een unieke en opvallende verrijking voor je huis, kun je kiezen voor een foto op canvas, een fotosticker, behang of een foto op plexiglas. Echter, als je op zoek bent naar een afgedrukte foto die je zowel binnen als buiten op kunt hangen, kun je beter kiezen voor een foto op aluminium. Een foto op aluminium is een foto van hoge kwaliteit die met de beste fotoprinters op aluminium wordt gedrukt en zowel binnen als buiten opgehangen kan worden. Meer over de foto’s op aluminium van Foto4art.be, lees je op deze pagina.

De voordelen van foto op aluminium

Als je een foto op aluminium laat afdrukken door de professionals van Foto4art.be, profiteer je van enkele voordelen:
1. Een foto op aluminium kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Heb je de foto op aluminium een tijdje in huis gehad en wil je je tuin eens verrijken met een unieke afbeelding op aluminium? Dan verplaats je jouw foto op aluminium simpelweg naar buiten.
2. De foto’s op aluminium worden door de beste UV-printer geprint. Hierdoor kunnen de foto’s op milieuvriendelijke en ecologische wijze geprint worden, zijn de foto’s op het aluminium van de beste kwaliteit en zijn de foto’s bestand tegen alle invloeden van buitenaf.
3. Je kunt zelf kiezen welke afmeting jouw foto op aluminium moet krijgen. Wil je een hele kleine foto laten afdrukken op aluminium dan is dit uiteraard mogelijk, maar als je op zoek bent naar een foto op aluminium van twee bij drie meter ben je bij Foto4art.be ook aan het goede adres.
4. Je krijgt een gratis ophangsysteem bij jouw foto op aluminium in de vorm van een bevestigingsplaat voor de achterkant van het aluminium.
5. Bij de foto’s op aluminium worden altijd twee afstandhouders geleverd. Met deze afstandshouders zorg je ervoor dat je foto niet tegen de muur aan hangt, maar altijd een stukje van de muur af blijft. En omdat de afstandhouders er ook voor zorgen dat de foto recht blijft hangen, heb je nooit last van scheve foto’s.
6. Bij Foto4art.be heb je de keuze uit wel 100 miljoen verschillende prints voor jouw foto op aluminium of fotobehang. Zo kan iedereen een perfecte foto vinden om op aluminium af te laten drukken.
7. Je hangt de foto’s op aluminium snel en eenvoudig op. Dit maakt het verplaatsen van de foto ook erg eenvoudig.

Lees ook:  Wanddecoratie van plexiglas

Ben je overtuigd van de voordelen van een foto op kwalitatief hoogwaardig aluminium? Kies dan een soort aluminium en laat jouw favoriete foto direct afdrukken op dit aluminium.

De diverse soorten aluminium

Bij het bestellen van een foto op aluminium heb je de keuze uit twee soorten aluminium om jouw foto op af te laten drukken. Zo kun je kiezen voor een foto op geborsteld aluminium of voor een foto op standaard aluminium. Afhankelijk van het soort aluminium dat jou het meest aanspreekt, kies je een soort aluminium schilderij en laat je jouw favoriete foto hier direct op drukken door de kwalitatief hoogwaardige printer van Foto4art.be. 

Previous post Foto op linnen laten drukken
Next post Wat zijn de voordelen gedrukt glas in de keuken?